Trupek Na Sandacza.
Rozpoczęty przez psia_lapa, paź 10 2006 14:52
14 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 października 2006 - 14:52
Hej;)
Z soboty na niedzielę jadę na noc na zbiornik Chechło. Będę łowił na trupka. Czy dobrą rybą będzie ukleja?
Zaznaczam że w zbiorniku nie występuje ukleja, jest za to dosyć dużo płoci. Jaki będzie lepszy wybór?
Łowić na płoć, ukleje czy może jeszcze na jakąś inna rybę?
Poprostu nie wiem czy sandacz może wziąść na rybę której nie zna.
Z soboty na niedzielę jadę na noc na zbiornik Chechło. Będę łowił na trupka. Czy dobrą rybą będzie ukleja?
Zaznaczam że w zbiorniku nie występuje ukleja, jest za to dosyć dużo płoci. Jaki będzie lepszy wybór?
Łowić na płoć, ukleje czy może jeszcze na jakąś inna rybę?
Poprostu nie wiem czy sandacz może wziąść na rybę której nie zna.
Napisano 10 października 2006 - 15:58
Mięsko to mięsko nie robi mu różnicy.

Napisano 10 października 2006 - 19:55
Pewno że moze jak jest głodny ale jabym na twoim miejscu spróbował na płoć. Jeśli nie zdobyłbyś płoci to możesz też na ukleje czy kiełbia.
Płotkę zawsze mogwe złapać na pobliskiej cegielni, kupić w sklepie lub nawet złowić na miejscu.
Napisano 09 listopada 2006 - 18:34
A ja na sandała polecam Ci okonika. Na drugim miejscu kielb a potem ryby typu ploc, ukleja.
A dla czego okoń? gdyz kiełb, płoc, ukleja sa dla sandacza tylko posiłkiem, a okonia spostrzega jako wroga, chciaz nie wiem czemu, ale tak jest. I nawet jak nie bardzo mu sie chce zerowac to na okonia predzej udezy niz na płoc badz ukleje. Dla tego postaraj sie o okonia i wiele razy juz wspomnianego kiełbia.
Pozdro i polamania.
A dla czego okoń? gdyz kiełb, płoc, ukleja sa dla sandacza tylko posiłkiem, a okonia spostrzega jako wroga, chciaz nie wiem czemu, ale tak jest. I nawet jak nie bardzo mu sie chce zerowac to na okonia predzej udezy niz na płoc badz ukleje. Dla tego postaraj sie o okonia i wiele razy juz wspomnianego kiełbia.
Pozdro i polamania.

(_/)
(Oo) <-- to jest królik. Przekopiuj go do swojego podpisu, by pomóc mu w zawładnięciu światem.
(> <)
(Oo) <-- to jest królik. Przekopiuj go do swojego podpisu, by pomóc mu w zawładnięciu światem.
(> <)
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych