Zakaz połowu dorsza.
Napisano 29 listopada 2019 - 17:06
Niech zamykają i ratują to co jeszcze zostalo w tym baltyku!!!wedkarze poczekaja te 4 lata.Niech tylko nie zostawiają armatorów na pastwe losu.Czas szybko zleci a i z rybka sie poprawi.
Fajnie by było, ale niestety nic tego nie zapowiada.. Radzę uważnie posłuchać, nie brzmi wiarygodnie?
Jeśli link nie wchodzi to wystarczy wpisać w google Hałubek w radio wnet
Użytkownik Szczypa edytował ten post 29 listopada 2019 - 17:09
Napisano 08 grudnia 2019 - 16:51
Ciekawe czy już jak zacznie obowiązywać zakaz znajdzie się jakiś armator z spoza UE który będzie organizował rejsy na dorsza.
Życie nienawidzi próżni, podejrzewam, że bardzo szybko ktoś się znajdzie i nie koniecznie będzie to ktoś z UE. Co najciekawsze i zarazem śmieszne byłoby ,gdyby wypływali z polskich portów, dzisiaj nie zadziwi mnie już nic
Napisano 15 grudnia 2019 - 11:03
Co z nami będzie? Kto tym wszystkim rządzi? Szkoda mi tych wszystkich ludzi z którymi pływaliśmy.
Może jeszcze się uda popłynąć przed zakazem,chociaż czasu mało.
Miałem płynąć 15-12. Ale wiało. Na szczęście wkręciłem się w czwartek. I pozostał jeszcze rejs 28-12. Potem kije na strych. Szkoda. Jeszcze jedno. 23-11 ciężki rejs Wiało cały czas. Dobra 4 B. Ale wynik miły w kastrze 30 szt. Co ważne rybka w super kondycji. Żadnych chuderlaków.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych