Witam. Prowadzę kanał na YT gdzie zamieszczam filmy przedstawiające podwodny świat i jego mieszkańców. Chętnych do zapoznania się z materiałem zachęcam do zajrzenia na kanał. Z góry dziękuję.
https://www.youtube....h?v=w6MzRIDf3rs
Napisano 16 marzec 2016 - 14:34
Witam. Prowadzę kanał na YT gdzie zamieszczam filmy przedstawiające podwodny świat i jego mieszkańców. Chętnych do zapoznania się z materiałem zachęcam do zajrzenia na kanał. Z góry dziękuję.
https://www.youtube....h?v=w6MzRIDf3rs
Napisano 27 marzec 2016 - 20:45
Dokupiłem kilka nowych gadżetów. Zrobiłem też krótki film z prezentacją tych akcesoriów. Na YT takich filmów jest niewiele, a polskojęzycznych nie ma wcale, więc przełamałem naturalną nieśmiałość i coś tam podukałem na ten temat. Zdecydowanie niszowy temat na YouTube. Zapraszam.
Napisano 06 maj 2016 - 07:16
Bardzo fajna sprawa i mam nadzieję,że z czasem prześlesz więcej filmików o "podwodnym świecie",samo kupno kamerki nie wychodzi drogo bo powiedzmy za te 600zł można meić całkiem niezły model,warto jak słusznie pisze Przedmówca- dokupić zestaw z racji wygody kamerowania.
Napisano 06 maj 2016 - 07:28
Bardzo fajna sprawa i mam nadzieję,że z czasem prześlesz więcej filmików o "podwodnym świecie",samo kupno kamerki nie wychodzi drogo bo powiedzmy za te 600zł można meić całkiem niezły model,warto jak słusznie pisze Przedmówca- dokupić zestaw z racji wygody kamerowania.
Cały czas próbuję, ale ciężko nagrać coś co nadaje się do zaprezentowania na kanale. Jak kamera w muł nie wpadnie to ... zapomnę zdjąć osłony z obiektywu. Dla jednych 6 stówek to niedrogo, a dla innych spora suma. Sam należę do tych drugich. Trzeba też pamiętać, że może się zerwać i wtedy te pieniążki nabierają innej wartości. Co innego wydać kasę na coś co służy, a co innego wydać i mieć sprzęt na dnie jeziorka. Sam już jedną kamerkę w ten sposób straciłem.
Użytkownik Supergrover edytował ten post 06 maj 2016 - 07:32
Napisano 24 sierpień 2016 - 10:00
Jeszcze tylko przez tydzień możecie wziąć udział w konkursie (klik). Zachęcam do udziału.
Napisano 25 październik 2016 - 20:02
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych