Trondheim I Okolice.
Napisano 28 wrzesień 2014 - 20:20
Nie jestem osiadłym wędkarzem nad Trondheimfiord ale spędziłem tam sporo tygodni w tym roku w okresie wakacyjnym. Wróciłem stamtąd w ubiegły weekend. Łowiliśmy tam morskie rybki przylatując do Norwegii samolotem. Masz szansę na złowienie wszystkich gatunków występujących w Norwegii łącznie z rekinami( kolenie), gigantycznymi molwami, a także halibutami. Na moje towarzystwo już w tym roku za późno ale chętnie podpowiem Tobie gdzie i na co połowić.
Pozdrawiam
Karol Czarnecki
PS w załączniku mój ostatni halibut ( 130km od Trondheim

Napisano 01 październik 2014 - 14:17
Ohoho...to już nie będzie wieści znad Wisły czy Kanału Żerańskiego

Czekamy zatem na wieści i fotki z tamtejszymi rybskami.
Powodzenia w Norge!
Napisano 24 październik 2014 - 20:49

Karol, z powodu braku lodki siedze nad fiordem, okolice Trolli. Miesiac temu mozna bylo trafic niezlego jak na te pore roku i z brzegu dorsza, potem przylazly kraby i ponad tydzien nie dalo sie zarzucic wedki zeby krab sie mie dobieral. A od poniedzialku drecza mnie kolenie, dwa gatunki z kolcami jadowymi, te ciemne i te jasne bez. Co rzut to branie a dorsza ni chu chu

A i delfiny widzialem

Użytkownik Asparuh93 edytował ten post 25 październik 2014 - 01:50
Napisano 05 listopad 2014 - 13:12

Karol, z powodu braku lodki siedze nad fiordem, okolice Trolli. Miesiac temu mozna bylo trafic niezlego jak na te pore roku i z brzegu dorsza, potem przylazly kraby i ponad tydzien nie dalo sie zarzucic wedki zeby krab sie mie dobieral. A od poniedzialku drecza mnie kolenie, dwa gatunki z kolcami jadowymi, te ciemne i te jasne bez. Co rzut to branie a dorsza ni chu chu

A i delfiny widzialem

Dzięki!

Póki co chwal się i wrzucaj fotki, fajne rybki tam masz... Ja póki co pływam troszkę po ZZ i nawet coś tam ostatnio trafiłem.
Pozdr!
M.
Napisano 11 kwiecień 2017 - 05:02
Witaj,
Nie jestem osiadłym wędkarzem nad Trondheimfiord ale spędziłem tam sporo tygodni w tym roku w okresie wakacyjnym. Wróciłem stamtąd w ubiegły weekend. Łowiliśmy tam morskie rybki przylatując do Norwegii samolotem. Masz szansę na złowienie wszystkich gatunków występujących w Norwegii łącznie z rekinami( kolenie), gigantycznymi molwami, a także halibutami. Na moje towarzystwo już w tym roku za późno ale chętnie podpowiem Tobie gdzie i na co połowić.
Pozdrawiam
Karol Czarnecki
PS w załączniku mój ostatni halibut ( 130km od Trondheimhalibut_11kg.jpg
Witaj
dostałem informacje ,że bywałeś w rejonie HASVAG FISHKE 24 właśnie tam wybieram się z kolegami w czerwcu , czy mógłbyś podzielić się swoją wiedzą na temat tego łowiska jakie rybki kolory przynęt gdzie łapać a które miejsca omijać i ogólnie wszystko co uważasz za ważne i ciekawe
mój telefon 509-791-684
pozdrawiam Rysiek
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych