Użytkownik Michael342 edytował ten post 18 wrzesień 2014 - 16:18

Spining- Jak Sie Łowi Na Gume
Rozpoczęty przez Michael342, wrz 18 2014 16:12
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 wrzesień 2014 - 16:12
Cześć jestem zwykle spławikowcem, ale niedawno kupiłem gumę 7 cm. Dodam że łowie na bardzo głębokim jezioże i nic mi na gume nie bieże podobnie zresztą jak na obrotuwki i woblery a na spławik okonia 31 cm złowiłem dlaczego nie bierze na sztuczne żaden Mam pytanie jak ją łowić i czy weźnie okoń ok.15 cm.
Napisano 18 wrzesień 2014 - 19:03
Ja myślę, że ten okoń jedynie taki 13cm albo 17 ... te 19-tki to już na inną gumkę polecą, dojrzewają....
Siema. Poczytaj tematy na forum dotyczące spiningu a potem wrócimy do rozmowy.
Użytkownik OLO edytował ten post 18 wrzesień 2014 - 19:04
Napisano 18 wrzesień 2014 - 20:48
Ja myślę, że ten okoń jedynie taki 13cm albo 17 ... te 19-tki to już na inną gumkę polecą, dojrzewają....
O to chodzi że czytałem i piszą że na 7-8 od 20 cm do 28cm można złowić ale mi nie biorą żadne. Wiem za to że jest dużo takich 14-18 bo widze jak z brzegu chodzą i na spławik głuwnie takie łowie
Użytkownik Michael342 edytował ten post 18 wrzesień 2014 - 20:52
Napisano 19 wrzesień 2014 - 10:00
Ja żartowałem z tymi wymiarami. Zarówno na gumkę malutką możesz złowić dużą rybę (duże ryby zjadają małe ranne lub chore rybki) jak i na większą możesz złowić małą (okoń bywa bardzo żarłoczny, bierze na gumki wielkości prawie jak on sam).
Skup się nie na rodzaju czy wielkości gumki tylko na nauce sposobów jej prowadzenia. Poczytaj wątki o spiningu na tym forum.
Skup się nie na rodzaju czy wielkości gumki tylko na nauce sposobów jej prowadzenia. Poczytaj wątki o spiningu na tym forum.
Napisano 19 wrzesień 2014 - 15:08
Ja żartowałem z tymi wymiarami. Zarówno na gumkę malutką możesz złowić dużą rybę (duże ryby zjadają małe ranne lub chore rybki) jak i na większą możesz złowić małą (okoń bywa bardzo żarłoczny, bierze na gumki wielkości prawie jak on sam).
Wielkie dzięki poczytam może znajdę muj błąd w prowadzeniu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych