Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wyniki Konkursu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 hubert

hubert

Wędkarz

• Root Admin
  • 50 postów

Napisano 17 sierpnia 2012 - 09:22

Po zaciekłej rywalizacji mamy remis. Praca numer 2 (John Deere) oraz praca numer 3 (the_animal) otrzymały po 17 głosów. W związku z tym po konsultacji z organizatorem konkursu ustaliliśmy, że to finalnie pracownicy sklepu Kolba.pl zdecydują, wybierając między pracą numer 2, a pracą numer 3.

Ostateczny rezultat ogłosimy już wkrótce.

#2 Kolba

Kolba

Początkujący

• Members
  • 4 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 12:54

Witajcie,

Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie oraz za Wasze głosy. Tak jak pisał Hubert, w głosowaniu poprzez ankietę padł remis. W związku z tym zrobiliśmy wewnętrzne głosowanie, w którym pierwsze miejsce zdobyła recenzja nr 3 autorstwa the_animal.

Gratulujemy zwycięzcy oraz zdobywcom drugiego i trzeciego miejsca. Czas na obiór nagród!

Pozdrawiam

Jakub z Kolba.pl

#3 the_animal

the_animal

Wędkarz

• Members
  • 47 postów

Napisano 23 sierpnia 2012 - 12:44

Miło mi i cieszę się, że się podobało paru osobom, oraz, że został dostrzeżony wkład w ten test. Dalsze opinie o latarce napewno pojawią się w opisach zasiadek karpiowych, gdyż napewno będzie Ona przydatna i używana często! Ciekawi mnie też ta mała latareczka, która z opisu i gabarytów bardzo mnie zaciekawiła.

Użytkownik the_animal edytował ten post 23 sierpnia 2012 - 12:47

#4 Kartofel

Kartofel

Weteran

• Members
  • 470 postów
  • Zainteresowania:Wędkarstwo ;p, różne sporty, muzyka, komputer

Napisano 23 sierpnia 2012 - 13:14

No to Gratulację !!

#5 the_animal

the_animal

Wędkarz

• Members
  • 47 postów

Napisano 28 sierpnia 2012 - 16:18

Konkurs wiosenny się odbył i mamy juz prawie jesień icon_eek.gif . Chciał bym z tego tytułu zapytać się organizatorów, w jaki sposób nastąpi odbór nagród icon_biggrin.gif Pytam ponieważ prócz informacji o tym, że nadszedł czas na odbór nic więcej nie wiadomo ? Pytam także dlatego, gdyż zbliża się szybkimi krokami mój wrześniowy urlop icon_twisted.gif , gdzie miałem nadzieję poświecić sobie wygraną latarką ...

#6 Kolba

Kolba

Początkujący

• Members
  • 4 postów

Napisano 03 września 2012 - 08:13

Witajcie,

Sorry za lekki poślizg (urlop:)). Wysłałem wiadomości do uczestników, ale nie do wszystkich dotarły. Dzisiaj zostaną wysłane ostatnie nagrody. Jeszcze raz gratuluję i życzę miłego użytkowania!!!

#7 the_animal

the_animal

Wędkarz

• Members
  • 47 postów

Napisano 04 września 2012 - 18:05

Witam! Latareczki doszły - piękne dzięki! Napewno dalsze testy i zdjęcia z ich użytkowania pojawią się na carpholic.pl , grubyzwierz.pl ( TEAM ZACHÓD ), a może i tutaj przy okazji zdjęć - pozdrawiam !

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych