Po zaciekłej rywalizacji mamy remis. Praca numer 2 (John Deere) oraz praca numer 3 (the_animal) otrzymały po 17 głosów. W związku z tym po konsultacji z organizatorem konkursu ustaliliśmy, że to finalnie pracownicy sklepu Kolba.pl zdecydują, wybierając między pracą numer 2, a pracą numer 3.
Ostateczny rezultat ogłosimy już wkrótce.

Wyniki Konkursu
Rozpoczęty przez hubert, sie 17 2012 09:22
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 sierpnia 2012 - 09:22
Napisano 21 sierpnia 2012 - 12:54
Witajcie,
Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie oraz za Wasze głosy. Tak jak pisał Hubert, w głosowaniu poprzez ankietę padł remis. W związku z tym zrobiliśmy wewnętrzne głosowanie, w którym pierwsze miejsce zdobyła recenzja nr 3 autorstwa the_animal.
Gratulujemy zwycięzcy oraz zdobywcom drugiego i trzeciego miejsca. Czas na obiór nagród!
Pozdrawiam
Jakub z Kolba.pl
Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie oraz za Wasze głosy. Tak jak pisał Hubert, w głosowaniu poprzez ankietę padł remis. W związku z tym zrobiliśmy wewnętrzne głosowanie, w którym pierwsze miejsce zdobyła recenzja nr 3 autorstwa the_animal.
Gratulujemy zwycięzcy oraz zdobywcom drugiego i trzeciego miejsca. Czas na obiór nagród!
Pozdrawiam
Jakub z Kolba.pl
Napisano 23 sierpnia 2012 - 12:44
Miło mi i cieszę się, że się podobało paru osobom, oraz, że został dostrzeżony wkład w ten test. Dalsze opinie o latarce napewno pojawią się w opisach zasiadek karpiowych, gdyż napewno będzie Ona przydatna i używana często! Ciekawi mnie też ta mała latareczka, która z opisu i gabarytów bardzo mnie zaciekawiła.
Użytkownik the_animal edytował ten post 23 sierpnia 2012 - 12:47
Napisano 23 sierpnia 2012 - 13:14
No to Gratulację !!
Napisano 28 sierpnia 2012 - 16:18
Konkurs wiosenny się odbył i mamy juz prawie jesień
. Chciał bym z tego tytułu zapytać się organizatorów, w jaki sposób nastąpi odbór nagród
Pytam ponieważ prócz informacji o tym, że nadszedł czas na odbór nic więcej nie wiadomo ? Pytam także dlatego, gdyż zbliża się szybkimi krokami mój wrześniowy urlop
, gdzie miałem nadzieję poświecić sobie wygraną latarką ...

Napisano 03 września 2012 - 08:13
Witajcie,
Sorry za lekki poślizg (urlop:)). Wysłałem wiadomości do uczestników, ale nie do wszystkich dotarły. Dzisiaj zostaną wysłane ostatnie nagrody. Jeszcze raz gratuluję i życzę miłego użytkowania!!!
Sorry za lekki poślizg (urlop:)). Wysłałem wiadomości do uczestników, ale nie do wszystkich dotarły. Dzisiaj zostaną wysłane ostatnie nagrody. Jeszcze raz gratuluję i życzę miłego użytkowania!!!
Napisano 04 września 2012 - 18:05
Witam! Latareczki doszły - piękne dzięki! Napewno dalsze testy i zdjęcia z ich użytkowania pojawią się na carpholic.pl , grubyzwierz.pl ( TEAM ZACHÓD ), a może i tutaj przy okazji zdjęć - pozdrawiam !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych