Skocz do zawartości


Zdjęcie

Awaria Forum


23 odpowiedzi w tym temacie

#1 arek2202

arek2202

    Szajbus

  • Members
  • 1116 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kożuchów - Poznań
  • Zainteresowania:Grunt, Spławik,Spinning

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:40

Witam! Wystąpiły u mnie jakieś problemy z forum. Sporo rzeczy mi poznikało i nie moge odpoiwedzieć na żaden wątek. Ogólna awaria, czy tylko u mnie coś się XXXX..ło? POzdrawiam Arek

#2 Stary52

Stary52

    Szajbus

  • Members
  • 1110 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podkarpacie
  • Zainteresowania:ryby woda i przygoda

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:45

CYTAT(arek2202 @ czw, 19 sty 2012 - 01:40) Wyświetl post
Witam! Wystąpiły u mnie jakieś problemy z forum. Sporo rzeczy mi poznikało i nie moge odpoiwedzieć na żaden wątek. Ogólna awaria, czy tylko u mnie coś się XXXX..ło? POzdrawiam Arek

Nie tylko u Ciebie .... jakieś jaja , teraz udało się cokolwiek otworzyć - rano nic . icon_redface.gif
Myślę , że to jakiś błąd systemowy .... naprawią . icon_wink.gif
Pozdrawiam .


#3 arek2202

arek2202

    Szajbus

  • Members
  • 1116 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kożuchów - Poznań
  • Zainteresowania:Grunt, Spławik,Spinning

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:48

A to mnie uspokoiłeś, bo własnie walczyłem ostatnio z kompem i po całej akcji forum zdechło, Myślałem,że mogłem coś sam pogrzebać icon_wink.gif Pewnie Admin ogarnie na dniach icon_wink.gif
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

#4 Stary52

Stary52

    Szajbus

  • Members
  • 1110 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podkarpacie
  • Zainteresowania:ryby woda i przygoda

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:58

Coś dalej nie jest tak .... niektóre tematy się otwierają ale niestety większość nie . icon_evil.gif
Poczekajmy spokojnie do jutra . icon_mrgreen.gif

#5 wolfik

wolfik

    Szajbus

  • Moderator
  • 1160 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Warszawa

Napisano 18 styczeń 2012 - 23:13

Dzisiaj w godzinach nocnych miała miejsce awaria forum.
Niestety usterka bazy była na tyle poważna, że musieliśmy użyć nocnego backup'u, w związku z tym nieodwracalnie zniknęło część nowych postów i tematów.

Przepraszamy wszystkich zainteresowanych.

#6 Stary52

Stary52

    Szajbus

  • Members
  • 1110 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podkarpacie
  • Zainteresowania:ryby woda i przygoda

Napisano 26 styczeń 2012 - 18:11

Witam .
Nie wiem czy to skutek ostatniej awarii czy tylko u mnie się to dzieje , nie działa funkcja " Podgląd postu " ?.

#7 byju

byju

    Wędkarz

  • Members
  • 65 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Zabrze

Napisano 12 marzec 2012 - 18:21

Ja natomiast w moim temacie mam taki problem :




Podgląd postu dalej nie działa w wersje pełnej edycji

Użytkownik byju edytował ten post 12 marzec 2012 - 18:26


#8 Bluzer

Bluzer

    Szajbus

  • Members
  • 1075 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kraków

Napisano 19 marzec 2012 - 10:08

ja nie moge dodać postu w "spiningowe2012"

Nieformalne forum krakowskiego koła "ZWIERZYNIEC"
http://www.forumkola...zyniec.fora.pl/

#9 esox2b

esox2b

    Szajbus

  • Members
  • 1529 postów
  • Lokalizacja:----------

Napisano 19 marzec 2012 - 15:49

? ? ? ? ? icon_neutral.gif

#10 Homegeon

Homegeon

    Nabijacz postów :)

  • Members
  • 4352 postów
  • Płeć:Kobieta
  • Lokalizacja:Wrocław
  • Zainteresowania:K1 Wędkarstwo Muzyka Kobiety Siłownia

Napisano 19 marzec 2012 - 19:06

klikając na nazwe tematu, nawet na odnosnik do ostatniej strony, przegląarka pzekierowuje mnie do pierwszej strony tematu. sytuacja powtarza się na niejdnym komputerze
flaga.gifPiszę poprawnie po polsku
regulamin.JPG
szukaj.JPG

#11 hubert

hubert

    Wędkarz

  • Root Admin
  • 50 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 19:11

CYTAT(Homegeon @ pon, 19 mar 2012 - 20:06) Wyświetl post
klikając na nazwe tematu, nawet na odnosnik do ostatniej strony, przegląarka pzekierowuje mnie do pierwszej strony tematu. sytuacja powtarza się na niejdnym komputerze


Czy nadal jest problem? Trochę dzisiaj pozmienialiśmy, ale powinno być już stabilnie.

#12 mikeus

mikeus

    Weteran

  • Members
  • 904 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Konin

Napisano 19 marzec 2012 - 20:08

u mnie nadal jest problem taki, jak podał Homegeon dwa posty wyżej
Michał, 79', Okręg Konin

#13 Stary52

Stary52

    Szajbus

  • Members
  • 1110 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podkarpacie
  • Zainteresowania:ryby woda i przygoda

Napisano 19 marzec 2012 - 20:17

CYTAT(mikeus @ pon, 19 mar 2012 - 23:08) Wyświetl post
u mnie nadal jest problem taki, jak podał Homegeon dwa posty wyżej

Potwierdzam - u mnie to samo . icon_neutral.gif


#14 ŁYSY

ŁYSY

    Weteran

  • Members
  • 358 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 19 marzec 2012 - 20:17

U mnie wszystko jest ok. Aż sam się dziwię......

Kuba, rocznik 1974, Pruszków/Skierniewice/Łomża


#15 hubert

hubert

    Wędkarz

  • Root Admin
  • 50 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 20:46

CYTAT(Stary52 @ pon, 19 mar 2012 - 21:17) Wyświetl post
Potwierdzam - u mnie to samo . icon_neutral.gif


A możecie napisać, gdzie dokładnie jesteście, jakiej używacie przeglądarki, czy jesteście zalogowani i co dokładnie klikacie? Najlepiej link + screenshot z zaznaczonym miejscem, które klikacie.

#16 mikeus

mikeus

    Weteran

  • Members
  • 904 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Konin

Napisano 19 marzec 2012 - 21:01

CYTAT(hubert @ pon, 19 mar 2012 - 20:46) Wyświetl post
A możecie napisać, gdzie dokładnie jesteście, jakiej używacie przeglądarki, czy jesteście zalogowani i co dokładnie klikacie? Najlepiej link + screenshot z zaznaczonym miejscem, które klikacie.

miejsce: Konin,
przeglądarka: Mozilla Firefox,
jestem zalogowany,
klikam na odnośnik "ostatni post" po wyświetleniu się tematów w zakładce "zobacz nowe posty"
Michał, 79', Okręg Konin

#17 Stary52

Stary52

    Szajbus

  • Members
  • 1110 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podkarpacie
  • Zainteresowania:ryby woda i przygoda

Napisano 19 marzec 2012 - 21:03

CYTAT(hubert @ pon, 19 mar 2012 - 23:46) Wyświetl post
A możecie napisać, gdzie dokładnie jesteście, jakiej używacie przeglądarki, czy jesteście zalogowani i co dokładnie klikacie? Najlepiej link + screenshot z zaznaczonym miejscem, które klikacie.

Witam .
Ta sytuacja pojawiła się dopiero dzisiaj jestem zalogowany , używam przeglądarki Mozilla Firefox , mieszkam w Mielcu a klikam tak jak zawsze na " ostatni post " . Tak jak pisali moi poprzednicy przeglądarka przekierowuje mnie do pierwszej strony , jest to dosyć uciążliwe .
W styczniu br. zgłaszałem też , że nie działa funkcja " podgląd postu " , niestety ten stan trwa nadal . icon_neutral.gif
Pozdrawiam .


#18 mikeus

mikeus

    Weteran

  • Members
  • 904 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Konin

Napisano 19 marzec 2012 - 21:06

No tak, o tym zapomniałem - przy pisaniu postu przycisk funkcji "podgląd postu" wyrzuca na stronę główną

Michał, 79', Okręg Konin

#19 Stary52

Stary52

    Szajbus

  • Members
  • 1110 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podkarpacie
  • Zainteresowania:ryby woda i przygoda

Napisano 19 marzec 2012 - 21:09

CYTAT(mikeus @ wto, 20 mar 2012 - 00:06) Wyświetl post
No tak, o tym zapomniałem - przy pisaniu postu przycisk funkcji "podgląd postu" wyrzuca na stronę główną

Witam .
Stał się cud icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif , przed chwilką sprawdziłem - funkcja " podgląd postu " przynajmniej u mnie już jest . icon_biggrin.gif


#20 mikeus

mikeus

    Weteran

  • Members
  • 904 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Konin

Napisano 19 marzec 2012 - 21:13

link do screena:
http://www.fotosik.p...12b065456b.html
Michał, 79', Okręg Konin



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych