Wędkarstwo A Sex
Rozpoczęty przez Asparuh93, lip 05 2008 15:05
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 lipca 2008 - 15:05
20 POWODÓW DLA KTÓRYCH WĘDKARSTWO JEST LEPSZE NIŻ SEX
1. Możesz uciąć sobie drzemkę podczas łowienia.
2. Jeżeli masz taką potrzebę, to swoją najlepszą zdobycz możesz powiesić sobie na ścianie.
3. Nie musisz chować swoich magazynów wędkarskich.
4. Całkowicie akceptowane jest płacenie profesjonaliście, żeby z tobą połowił raz na jakiś czas.
5. Dziesięć Przykazań nic nie mówi o łowieniu ryb.
6. Jeżeli twój partner robi zdjęcia lub kręci film video, podczas gdy ty łowisz ryby, nie musisz obawiać się zamieszczenia zdjęć w Internecie.
7. Twój wędkarski partner nie robi ci wyrzutów na temat ludzi, z którymi kiedyś łowiłeś.
8. Łowienie z kimś, kogo się zupełnie nie zna jest powszechnie tolerowane.
9. Jeżeli poznasz lub zobaczysz super wędkarza, nie musisz mieć wyrzutów, że wyobrażasz siebie was wędkujących razem.
10. Jeżeli Twój wędkarski partner nie może pójść na ryby, to nie będzie miał(a) zastrzeżeń żebyś poszedł z kimś innym.
11. Nikt Ci nie powie, że oślepniesz jak będziesz sam łowił.
12. Jeżeli zadajesz się z zawodowym wędkarzem przewodnikiem, to nie musisz się obawiać, że jest to podstawiony policjant
13. Nie musisz iść do obskurnego, podejrzanego sklepu, w odległym miasteczku, aby kupić sprzęt wędkarski.
14. Możesz powiesić sobie wielki kalendarz wędkarski nad biurkiem, opowiadać wędkarskie kawały i namawiać koleżanki (kumpli) z pracy na ryby bez obawiania się oskarżeń o molestowanie.
15. Nie ma chorób przenoszonych przez wędkarstwo.
16. Jeżeli chcesz pooglądać sobie wędkarskie programy w TV nie musisz wykupywać abonamentu Playboya.
17. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz łowił z tym samym partnerem do końca życia.
18. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że rzucisz wędkarstwo jak twój partner przestanie się tym interesować.
19. Nie musisz być nowożeńcem, aby planować swoje wakacje pod kątem swojej ulubionej rozrywki
20. Twój wędkarski partner nigdy nie powie ci „ZNOWU?! Łowiliśmy ryby w zeszłym tygodniu! Czy wędkarstwo to jedyna rzecz, o której myślisz?!?
1. Możesz uciąć sobie drzemkę podczas łowienia.
2. Jeżeli masz taką potrzebę, to swoją najlepszą zdobycz możesz powiesić sobie na ścianie.
3. Nie musisz chować swoich magazynów wędkarskich.
4. Całkowicie akceptowane jest płacenie profesjonaliście, żeby z tobą połowił raz na jakiś czas.
5. Dziesięć Przykazań nic nie mówi o łowieniu ryb.
6. Jeżeli twój partner robi zdjęcia lub kręci film video, podczas gdy ty łowisz ryby, nie musisz obawiać się zamieszczenia zdjęć w Internecie.
7. Twój wędkarski partner nie robi ci wyrzutów na temat ludzi, z którymi kiedyś łowiłeś.
8. Łowienie z kimś, kogo się zupełnie nie zna jest powszechnie tolerowane.
9. Jeżeli poznasz lub zobaczysz super wędkarza, nie musisz mieć wyrzutów, że wyobrażasz siebie was wędkujących razem.
10. Jeżeli Twój wędkarski partner nie może pójść na ryby, to nie będzie miał(a) zastrzeżeń żebyś poszedł z kimś innym.
11. Nikt Ci nie powie, że oślepniesz jak będziesz sam łowił.
12. Jeżeli zadajesz się z zawodowym wędkarzem przewodnikiem, to nie musisz się obawiać, że jest to podstawiony policjant
13. Nie musisz iść do obskurnego, podejrzanego sklepu, w odległym miasteczku, aby kupić sprzęt wędkarski.
14. Możesz powiesić sobie wielki kalendarz wędkarski nad biurkiem, opowiadać wędkarskie kawały i namawiać koleżanki (kumpli) z pracy na ryby bez obawiania się oskarżeń o molestowanie.
15. Nie ma chorób przenoszonych przez wędkarstwo.
16. Jeżeli chcesz pooglądać sobie wędkarskie programy w TV nie musisz wykupywać abonamentu Playboya.
17. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz łowił z tym samym partnerem do końca życia.
18. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że rzucisz wędkarstwo jak twój partner przestanie się tym interesować.
19. Nie musisz być nowożeńcem, aby planować swoje wakacje pod kątem swojej ulubionej rozrywki
20. Twój wędkarski partner nigdy nie powie ci „ZNOWU?! Łowiliśmy ryby w zeszłym tygodniu! Czy wędkarstwo to jedyna rzecz, o której myślisz?!?
Napisano 05 lipca 2008 - 16:39
Niejedyna ta rzecz ,mam tez inne tematy do myslenia ehehe ,ale ciekawe te powody:D:D
Lotnik - skrzydlaty władca świata bez granic
Ze śmierci drwi i w twarz się życiu głośno śmieje,
Drogę do nieba skraca, przestrzeń ma za nic,
Smutki mu z czoła pęd zwieje...
Ze śmierci drwi i w twarz się życiu głośno śmieje,
Drogę do nieba skraca, przestrzeń ma za nic,
Smutki mu z czoła pęd zwieje...
Napisano 06 lutego 2015 - 10:11
To ja bym jeszcze dodał:
21. Wędka jest zawsze twarda i gotowa
--------------------
Wyższy stopień nauczania niezależnie od poziomu startowego? Oczywiście - sprawdź: http://www.teb.pl/
--------------------
Wyższy stopień nauczania niezależnie od poziomu startowego? Oczywiście - sprawdź: http://www.teb.pl/
Użytkownik DrunkenSailor edytował ten post 06 lutego 2015 - 10:21
Napisano 06 lutego 2015 - 11:11
Ciężko się niezgodzic z tymi punkcikami
Mimo wszystko z sexu nie zrezygnowałbym dla wędkarstwa...
To ja bym jeszcze dodał:
Masz kłopoty? Pij mleko z gipsem, lub używaj gum z fiszbinami...
Poza tym nie zawsze, nie wziąłeś pod uwagę "wklejanki"
Użytkownik Sith edytował ten post 06 lutego 2015 - 11:13
Napisano 08 marca 2015 - 06:18
22. Generalnie nie ma kobiet na łowiskach.
23. Generalnie z wędkarzem nie rozmawiamy o sexsie i dzieciach.
24. Nikt nie zarzuci ci tego że godzinami się nie ruszasz.
23. Generalnie z wędkarzem nie rozmawiamy o sexsie i dzieciach.
24. Nikt nie zarzuci ci tego że godzinami się nie ruszasz.
ad.22 Nie zgodzę się, moja Pani nie odpuszcza wypraw wędkarskich...
ad.23 Nie zgadzam się, a rozmowa o tarle i namolnie czepiającej się haczyka drobnicy?
ad.24 Nie zgadzam się, spróbuj spinningować bez ruchu...
Napisano 15 lipca 2015 - 06:48
Ubawiłam się do łez A z tymi kobitkami to nieprawda - ja na rybki jeżdzę
... i tak trzymaj, sex nad wodą jest dodatkową atrakcją...
Napisano 03 sierpnia 2015 - 19:39
haha, i to stwierdzenie chyba wyczerpuje temat
ps. ja też lubię czasem pojechać z żoną na ryby
Jak to mówią, wodnik szuwarek specjalista od szparek
Na łonie natury podczas łowienia i oczekiwania aż spławik drgnie, można wiele ciekawych rzeczy wymyśleć. Szum wody sprzyja różnym zabawom.
Po ciężkiej pracy w Studio w Warszawie, lubię odprężyć się na rybach
Napisano 05 sierpnia 2015 - 05:11
(...)
Ojej, to kazirodztwo... chyba, że z cudzą... ps. ja też lubię czasem pojechać z żoną na ryby
(...)Na łonie natury podczas łowienia i oczekiwania aż spławik drgnie (...)
Który "spławik" masz na myśli?
Użytkownik Sith edytował ten post 05 sierpnia 2015 - 05:14
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych