Ile macie wędek??
Rozpoczęty przez hamster_pl, wrz 19 2005 13:52
305 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 września 2005 - 13:52
Może to dziwnie brzmi ale...
Ja mam 2 jedna na grunt a druga na spławik.
Chce namówić tatę na 3 (spinning). Może jak wy się pochwalicie tą liczbą tata zmieni zdanie??(chodzi mi oto że tata przekona się że wędkarze mają więcej niż 2 kije) (tak misię wydaje )
Ja mam 2 jedna na grunt a druga na spławik.
Chce namówić tatę na 3 (spinning). Może jak wy się pochwalicie tą liczbą tata zmieni zdanie??(chodzi mi oto że tata przekona się że wędkarze mają więcej niż 2 kije) (tak misię wydaje )
Napisano 19 września 2005 - 14:56
Łącznie biorąc mam 2 Feedery , 2 pickery, 1 bat, 1 starą zieloną germinę, 2 telsekopówki, a mimo tego aby być zupełnie przygotowanym potrzebuję:
- muchówki
- 2 spinningi [1 lekki i 1 ciężki]
- 1-2 karpiówki
Wszystko byłoby realne tylko pieniędzy brak .
- muchówki
- 2 spinningi [1 lekki i 1 ciężki]
- 1-2 karpiówki
Wszystko byłoby realne tylko pieniędzy brak .
Napisano 19 września 2005 - 17:04
8 wędzisk i..... 3 kołowrotki
Napisano 19 września 2005 - 18:34
hmmm... Piszecie że macie więcej wędek niż kołowrotków??
To chyba oznacza że nie używacie nie których wędek, czy od czasu do czasu zmieniacie to gdzie znajduje się kołowrotek??
Zabardzo tego nie rozumiem
To chyba oznacza że nie używacie nie których wędek, czy od czasu do czasu zmieniacie to gdzie znajduje się kołowrotek??
Zabardzo tego nie rozumiem
10%luck
20%skill
15%concentrated power of will
5%pleasure
50%pain
20%skill
5%pleasure
50%pain
Napisano 20 września 2005 - 07:22
Po włożeniu w pokrowcach do dwukomorowej torby na wędki prawdopodobnie zmieszczą się wszystkie no i może zostanie miejsce na parasol.
Całe szczęście, że nie zabieram wszystkich jednocześnie nad wodę, a najmniej biorę na spinning - tylko 3
I wierzcie mi to nie jest zdrowe A gdy ktoś widzi jakpakuję się na nocny wyjazd nad Wisłe, to słysze szydercze pytanie "na tydzień na te ryby jedziesz?"
To było dawno ale zaczynałem z 1 feederem i 1 spinningiem, a kołowrotek musiałem sobie przekładać z wędki do wędki.
Całe szczęście, że nie zabieram wszystkich jednocześnie nad wodę, a najmniej biorę na spinning - tylko 3
I wierzcie mi to nie jest zdrowe A gdy ktoś widzi jakpakuję się na nocny wyjazd nad Wisłe, to słysze szydercze pytanie "na tydzień na te ryby jedziesz?"
To było dawno ale zaczynałem z 1 feederem i 1 spinningiem, a kołowrotek musiałem sobie przekładać z wędki do wędki.
Napisano 07 października 2005 - 10:12
ja mam tylko 2 wedki obydwu uzywam na splawik lub na grunt.
ale zdecydowanie przydalby mi sie feeder lub picker i jakis spinning.
wlasnie pod choinke poprosze o spining chyba i kolowrotek jakis babcie albo rodzicow.a wogole to jeszcze tyle wydatkow mam na glowie poniewaz w tym roku bede na karte zdawal bede konczyl 15 lat przed najblizszymi wakacjami no i tez bedzie skads trzeba fundusze wziac ale skad to ja niewiem ale wszystko sie z biegiem czasu zrobi.jeszcze mam inne cholerne i drogie hobby bo jestem graczem konsolowym mam ps2 i nie umie bez niego zyc i kupowac trza gierki nowosci i rozne nowe akcesoria.jezeli ktos z forumowiczow jest takze graczem konsolowym prosze o kontakt pod nr gg:7034694.pozdrawiam
ale zdecydowanie przydalby mi sie feeder lub picker i jakis spinning.
wlasnie pod choinke poprosze o spining chyba i kolowrotek jakis babcie albo rodzicow.a wogole to jeszcze tyle wydatkow mam na glowie poniewaz w tym roku bede na karte zdawal bede konczyl 15 lat przed najblizszymi wakacjami no i tez bedzie skads trzeba fundusze wziac ale skad to ja niewiem ale wszystko sie z biegiem czasu zrobi.jeszcze mam inne cholerne i drogie hobby bo jestem graczem konsolowym mam ps2 i nie umie bez niego zyc i kupowac trza gierki nowosci i rozne nowe akcesoria.jezeli ktos z forumowiczow jest takze graczem konsolowym prosze o kontakt pod nr gg:7034694.pozdrawiam
Napisano 07 października 2005 - 17:19
Ja mam 6 wędek i 3 kołowrotki
1-spinig(270 cm)
bat(500cm)chce kupić 8 metrowego
2 które nadają sie na spławik i grunt i 1 tylko na spławik
i jeszcze mam bambusa po dziadku
ps: Chciałbym sobie kupić feedera, ale niemam pojęcia jakiej długości,ciężaże wyrzutu jakiej firmy i ile może kosztować(od czego zależy kolor szczytówki) ?? jeśli ktośma feedera to prosze o pomoc
pozdro
1-spinig(270 cm)
bat(500cm)chce kupić 8 metrowego
2 które nadają sie na spławik i grunt i 1 tylko na spławik
i jeszcze mam bambusa po dziadku
ps: Chciałbym sobie kupić feedera, ale niemam pojęcia jakiej długości,ciężaże wyrzutu jakiej firmy i ile może kosztować(od czego zależy kolor szczytówki) ?? jeśli ktośma feedera to prosze o pomoc
pozdro
Napisano 07 października 2005 - 18:43
Napisałem ten tekst i w nim powinieneś znaleść odpowiedzi na zadane pytania.
http://www.wcwi.pl/i...d=146&Itemid=69
Co do polecanych modeli to trudna mi coś napisać swoje feedery kupiłem już kilka lat temu i jestem z nich zadowolony, a są nimi wędki Robinson Camaro Heavy Feeder c.w. 80-120 gr, 4,20m, 3+3.
Pozdrawiam.
http://www.wcwi.pl/i...d=146&Itemid=69
Co do polecanych modeli to trudna mi coś napisać swoje feedery kupiłem już kilka lat temu i jestem z nich zadowolony, a są nimi wędki Robinson Camaro Heavy Feeder c.w. 80-120 gr, 4,20m, 3+3.
Pozdrawiam.
Sen i praca czas łowienia skraca.
Napisano 08 października 2005 - 04:46
Tak jak żekł pewien pan: najważniejsze żeby wędka dobrze leżała w dłoni
Można powiedziec która jest dobra, ale ludzie nie kupujcie od razu tych wędzisk. Sprawdzie czy Wam pasusje i takie tam...
Można powiedziec która jest dobra, ale ludzie nie kupujcie od razu tych wędzisk. Sprawdzie czy Wam pasusje i takie tam...
10%luck
20%skill
5%pleasure
50%pain
20%skill
5%pleasure
50%pain
Napisano 12 października 2005 - 11:54
Ja dopiero zaczynam i na razie mam 1 wedke universal ) na razie łowie na spławik, i całkiem nieźle mi poszło ostatnio (30 średnich ryb) teraz przymierzam sie do gruntówki, mam nadzieje że mój JAXON wytrzyma koszyczek ale jest spoko, na pierwszym wedkowaniu rozwaliłem 3 spławiki GG 2163451
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych